Matematikhjælp

Udover min passion for unge og undervisning brænder jeg for at formidle matematik! Især når jeg får vendt unges apati og modstand på matematik til begejstring og glæden ved at lære.

Jeg kan med få korte forløb klarlægge udfordringerne og fjerne matematik- og undervisningsblokeringer. Jeg hjælper med at genskabe selvværd og kan vække interesse og lysten til at lære hos skoletrætte elever.

Jeg sætter gang i motivationen hos den unge og afdækker ressourcerne hos den enkelte. Giver hjælp til selvhjælp – så den unge får “knækket koden”.

I særlige tilfælde kan matematikhjælpen med fordel gennemføres i elevens eget hjem.

 

Læs artiklen “Alle kan lære matematik” på Blivklog.dk om mit koncept og “Matematikhåndbogen”

http://www.blivklog.dk/alle-kan-laere-matematik/

Matematikhåndbogen behandler alle grundskolens centrale stofområder og er et enkelt og overskueligt arbejdsredskab.

Kære Susanne, million tak for sidst! Hvad er det, du gør?? Der laves matematik her frivilligt? og ``Og ellers har JEG jo Susanne``, er en brugt sætning.
Tina, Mor til elev i 6.klasse
Hej Susanne
Jeg syntes lige du skal have en kæmpe ros herfra. Jens var bare så positiv efter hans møde med dig. Han var så glad for de opløftende ord, du havde givet ham. Han fortsatte med at læse i din bog da han kom hjem.
Da han stod op her til morgen, var noget af det første han sagde: “Jeg er bare så glad mor”. Ja det er godt nok store ord fra Jens en tidlig mandag morgen
Mor til Jens

Susanne Damms evner til at gøre matematik til en simpel let leg i forståelig øjenhøjde er uovertrufne. Susanne går lige ind i de unge mennesker med sit kompetente og rolige væsen - og får dem til at forstå, at de skal tro på sig selv og at alle kan blive gode til matematik.
Fra en kunde, som har haft fornøjelsen af Susanne Damms kompetencer.
Nanna