Matematikhåndbogen

Matematikhåndbogen er en matematisk opslagsbog for elever i 5.-10.kl. (solgt i over 125.000 eksemplarer). Mange elever tager bogen med videre på evt. gymnasial uddannelse

Matematikhåndbogen behandler alle grundskolens centrale stofområder og er et enkelt og overskueligt arbejdsredskab for elever i grundskolens ældste klasser. Bogen henvender sig til både matematiklærerstuderende, elever i folkeskolen og forældre med børn i folkeskolen.

Matematikkens grundbegreber er præsenteret i form af definitioner, illustrationer og konkrete eksempler. Den kan anvendes til såvel enkeltopslag og til repetition af større emner.

Bogen udgives af forlaget Alinea. Den kan købes i de fleste boghandlere – eller via Saxo.com.

På Saxo kan du se brugernes anmeldelser af bogen

Bogen koster ca. kr. 175,-

Jeg er 9. klasses folkeskole elev. I denne bog står der alt om, hvad man skal vide til en matematik Problem Regning. Den er en rigtig god backup til matematik eksamen.
Den er nem og overskuelig at slå op i. Der er gode eksempler og illustrationer, og jeg vil anbefale denne bog til enhver;
Bokaj H, 9. klasse elev
Uundværlig håndbog. Som forælder til en sjetteklasseselev er dette et perfekt opslagsværk, når der skal hjælpes med matematik, især når jeg ikke selv har brugt faget siden folkeskolen.
Berit, Forældre
Rigtig god bog til forældre, der gerne vil kunne hjælpe deres børn med den matematik, som vi forældre har lært - men glemt.
Susanne Skjold P, Forældre
Den er guld værd... et godt opslagsværk..
Diana S
Supergod opslagsbog både for grundskolelærere og for 8-9.klasses elever samt de første år i gymnasiet. Den vil også være super til de forældre, der gerne vil hjælpe deres børn med lektierne, men ikke rigtigt magter det fagligt.
Den er nem og let læselig..... umiddelbart den bedste matematik-opslagsbog, der er på markedet efter min mening
Rikke A
En af de bedste håndbøger, der er skrevet. Uundværlig - hvis man som forældre vil hjælpe sine børn med skolearbejde og selv er blevet lidt rusten. Fantastisk som opslagsværk i 7.-9.klasse.
Ann-Beth A