[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

På denne stærke workshop får du en introduktion til hjernen og subtile funktioner i denne og ikke mindst hvorfor, kreativitet er en så vigtig del for os mennesker.

Vi arbejder også kort med de to hjernehalvdele og hvorfor det er så vigtigt at medinddrage denne viden i din undervisning.

Du vil få viden og redskaber med, der kan implementeres med det samme i din undervisning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][kioken_cta titcolor=”#69679a” use_button=”yes” button_text=”Tilmeld dig her” button_link=”mailto:je@casp.nu?subject=Tilmelding Hjernen og læring 23 april” button_size=”btn-lg” button_color=”btn-main” button_radius=”btn-superround” animate=”yes” animation=”fadeInBottom” target=”self” delay=”100″ speed=”800″][/vc_column][/vc_row]