Matematik Bootcamp

Der afholdes to matematik bootcamps i april/maj

 

​Vi er overbevist om, at alle kan lære matematik. Når matematik er svært, drejer det sig oftest om erfaring, uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer.

På vores bootcamp vil børnene møde en kombination af redskaber til at slippe af med blokeringer – og redskaber til at knække matematik-koden.

Bootcamp Speciel er for 8. 9. og 10.klasse, hvor vi arbejder mod den skriftlige afgangsprøve i matematik – og giver redskaber til at gå til eksamen generelt.

Vi er indlæringsekspert Susanne Damm, forfatter til ‘Matematikhåndbogen’ og Børneterapeut Anne Hejselbjerg. Susanne har 35 års erfaring med sin helt særlige tilgang til at lære børn matematik, så de forstår det. Anne anvender en særlig TFT-teknik fra USA , hvor hun, via kroppens akupunkturpunkter, påvirker den fysiske krop og hjerne, så blokeringer og traumer slipper.

Anne arbejder med, hvordan man gennem tapping, kan skabe klarhed i hjernen, når der er noget, man ikke kan finde ud af, eller hvis man er nervøs. Tapping er aktivering af de akupunkturpunkter, der er forbundet til nervesystemet og virksomme øvelser til at afbalancere hjernehalvdelene. Anne har mange års erfaring med at arbejde med børns blokeringer både i udlandet og herhjemme.

Vores erfaring er, at følelsen af at “Matematik er uoverskueligt” kan blive til “Matematik er noget, jeg kan overskue” eller f.eks at række hånden op kan gå fra at fylde, så det blokerer for indlæringen, til en følelse af “Pyt – det er jo ikke noget særligt at række hånden op”.

Dit barn bruger 2 halve dage, hvilket kan give en helt ny positiv og let tilgang til matematik både i skolen og med lektierne derhjemme.

Vi skaber rammerne for, at dit barn får mulighed for at:

  • Få hjælp til at ‘knække koden’
  • Få boostet sit selvværd
  • Få fjernet blokeringerne omkring matematik
  • Få arbejdet med traumer som blokerer for    indlæring
  • Få tilført ny energi
  • Desuden arbejder vi med det at turde sige noget i timerne, og den udfordring det er for mange at fremlægge foran sin klasse

Det bliver to halve dage med sjov, læring og nye tilgange til det at indtage ny viden.​

Bootcampen foregår over 2 dage.

Det er afgørende at kunne deltage begge dage

Investering: Hele Bootcampen koster 2500 kr. inkl. et eksemplar af ‘Matematikhåndbogen’.

​Der er plads til 8 deltagere på hver Bootcamp – og tilmelding er bindende efter betaling.​

Du kan læse mere om Susanne Damm og Anne Hejselbjerg på www.annehejselbjerg.dk og www.susannedamm.dk

Kommende Bootcamps:

Hold I (5.-7.kl):

 

 

Hold II Speciel (8.-10.kl.)

Tirsdag d.17.4.2018 kl.15.00-18.00 og lørdag d.21.4.2018 kl.10-13.00

 

Sted:
Søndre Strandvej 44b
3000 Helsingør
Få minutters gang fra Helsingør station

Investering:
Hele Bootcampen koster 2500 kr. inkl. et eksemplar af ‘Matematikhåndbogen’. 


Der er plads til 8 deltagere på hver Bootcamp – og tilmelding er bindende efter betaling. 

TILMELD http://www.annehejselbjerg.dk/bootcamp

Jeg kunne være med på 10 bootcamps - det vare bare det bedste! Det skal jeg i hvert fald igen!
Mathilde 6.kl
Tusind tak for et super matematik boost kursus.

Min datter har udviklet sig rigtig meget efter jeres boostkursus - og fra ikke at tro på at hun kunne klare at komme på gymnasiet, er hun nu super glad for at gå i 1.G ? Hun stortrives både med kammerater og det faglige, og som hun siger ``Tænk at jeg ikke troede at jeg kunne, men det kan jeg jo godt, selv matematikken.``

Kan kun anbefale jer

Karen
Matematikhåndbogen er en rigtig god bog til forældre, der gerne vil kunne hjælpe deres børn med den matematik, som vi forældre har lært - men glemt.
Susanne Skjold P, Forældre
Med sit særlige blik, der både bekræfter, støtter og udfordrer i kombination med en guide til hvad der er vigtigt at bruge sit krudt på, boostede Susanne vores datters selvtillid. På bootcampen opdagede vores datter, at hun kunne langt mere matematik end hun troede, og hun kom pavestolt hjem og fortalte, hvor sjovt det var. Med den oplevelse flyttede også motivationen ind. Nu er der ikke længere kamp om matematiklektier. Vores datter har fået lyst til at stå på tæer og vise sin matematiklærer i skolen, at hun kan.
Arendse Hovmand Buch - Forældre til barn på bootcamp